Loading...
> Se fler resultat

Ritning- planera ditt trappbygge

 • Tänk trappa tidigt!

  Ju tidigare i ditt husprojekt du börjar fundera över valet av trappa, desto större valfrihet har du. Tänk på att ge trappan tillräckligt utrymme, i våra måttrekommendationer hittar du riktlinjer. Kanske kan du flytta trappan lite, öppna upp en vägg eller göra någon annan modifiering för att också få bättre upplevelse och funktion. Se även till att det finns rejäla infästningsmöjligheter för din trappa. Kontakta oss så får du råd.

 • Välj ut din drömtrappa.

  Det finns i de flesta fall möjlighet att få din trappa efter dina egna önskemål. Diskutera med husfabrikanten för att reda ut detaljer.

 • Grova mått.

  Gör en skiss eller ritning med mått på utrymmet där trappan ska sitta. Glöm inte att det kan finnas möjlighet att ändra i planlösningen utifrån önskemål och behov. Vilka mått som behövs kan du läsa i avsnittet måttagning. Tänk på att måtten i det här skedet inte behöver vara exakt. De behövs bara för att ge ett förslag och ett pris. Exakta mått bestäms senare.

 • Kontakta din husleverantör

  Kontakta din husleverantör om trappan ingår i husleveransen, annars talar du med vår representant. Visa dina skisser och berätta vad du önskar dig för slutresultat. Vi kan om du så vill hjälpa dig hela vägen även med skiss. Du får ett förslag utifrån dina önskemål och en offert.

 • Beställning.

  Då förslaget stämmer med dina önskemål är det dags att beställa trappa och eventuella tillval (ex montering). Inom någon dag får du en orderbekräftelse med uppgift om beräknad leveranstid. Om du har beställt montering blir du kontaktad i god tid före montering.

 • Exakta mått.

  Nu ska exakta mått bestämmas. Här är det mycket viktigt att måtten blir rätt eftersom trappan kommer att tillverkas efter dessa mått.

 • Tillverkning och leverans.

  Vi tillverkar din trappa enligt dina önskemål och den levereras hem till dig.

 • Montering.

  Att montera din trappa tar ungefär en dag under förutsättning att målning, tapetsering etc. är klart innan.

 • Invigningsfest.

  Nytt hus, ny trappa. Det är förstås en stor händelse. Glöm inte att bjuda på en fest. Delad glädje är dubbel glädje!

DRÖMTRAPPOR AB, 935 32  NORSJÖ. TEL +46 (0)918-258 00  kundservice@dromtrappor.se