Loading...
> Se fler resultat

Förbered ditt trappbyte

Produkter på bilden: stol CH25, Carl Hansen, golvlampa Oslo Wood, Northern Lighting, pallar Spin, Swedese, ljuslyktor Kivi, Iittala, trappa Emma.

Passa på att fixa till!

Kanske vill du bara byta trappan och är nöjd med miljön runt trappan i övrigt. Men kanske vill du också passa på att måla, tapetsera eller göra andra anpassningar. Det är smart att göra det när den gamla trappan demonterats, då är det lättjobbat med både färg och tapetklister utan risk för den nya trappan.

Planera gärna detta tillsammans med din återförsäljare så att det finns tillräcklig tid mellan demontering av gamla trappan och monteringen av den nya.

Tänk också på att ifall du tar bort en gammal vägghängd trappa och ska sätta dit en trappa med en annan konstruktion kan väggen behöva lite mer arbete innan den är redo att målas eller tapetseras. För den normalhändige gör-det-självaren är det en enkel uppgift men det gäller att planera in den tid som behövs.

 

En enkel lösning är att påbörja avlägsnandet av den gamla trappan några dagar innan den nya levereras och att inte boka in monteringen förrän man är säker på att allt är klart.

Tänk på: om du avser att förändra golvet på något sätt på endera över- eller undervåningen så påverkas trappans höjd. Detta måste i så fall tas med i beräkningen redan när trappan beställs. Din återförsäljare vet precis hur det går till så att trappan passar när den levereras.

DRÖMTRAPPOR AB, 935 32  NORSJÖ. TEL +46 (0)918-258 00  kundservice@dromtrappor.se