Loading...
> Se fler resultat

Jobba hos Drömtrappor

Jobba hos oss

Drömtrappor är Nordens ledande tillverkare av trätrappor med en modern produktionsanläggning i lilla Norsjö där vi också har vårt huvudkontor. I snart 100 år har vi byggt trappor i trä. Ett material som våra hjärtan klappar hårt för. Och det är kanske inte så konstigt. Vi har våra rötter djupt förankrade i det skogslandskap som omger oss och det är här vi under lång tid har byggt upp vår unika kompetens och erfarenhet. Våra trappor användas dagligen i många år. Ibland till och med i generationer. Vi ser trappan
som husets mest centrala möbel och vi vara med och utveckla trappor till något som bidrar till ökad livskvalitet.

Idag är vi en modern tillverkningsindustri med en mängd olika kompetenser. Vår genuina hantverksskicklighet har nu kompletterats med den specialkompetens som krävs om exempelvis konstruktionsteknik, projektering, design och projektledning.

 

 Norsjö kommun. Fotograf Lars Bygdemark
Norsjö kommun. Fotograf Lars Bygdemark

 

Med hjärtat i Norsjö

Drömtrappor har huvudkontor och tillverkning i Norsjö, en av Sveriges minsta kommuner med sina drygt 4000 invånare. Här har skogen alltid varit närvarande och erbjudit både arbete och rekreation. Ett vidsträckt skogslandskap med många sjöar inbjuder till friluftsliv samtidigt som skogs- och träindustrin ger arbeten.
Norsjö är viktigt för oss. Här har vi funnits sedan 1923. Först som Böle Snickerifabrik, sedan som Trätrappor och nu under namnet Drömtrappor. Det är här vi har vår trygghet. I Norsjö finns ett genuint träkunnande som är svårt att hitta någon annanstans. Det är också en plats som präglas av positiv anda och utveckling.
Något som är minst lika viktigt eftersom vi ständigt vill bli bättre när vi tävlar på en internationell spelplan.

 

Lediga tjänster

 

 

Butikssäljare, Göteborg

Vi öppnar säljkontor i egen regi i Göteborg och behöver anställa en butikssäljare.
Butiken och kunderna finns redan men nu behöver vi dig för att hand om dem.
I butiken tar vi emot privatpersoner som antingen ska renovera sitt boende eller bygga nytt hus och mycket av den inledande kontakten hanteras via e-post och sociala medier.

Vi söker dig som gillar teknik och design. Du trivs med att ha många bollar i luften är effektiv och ansvarstagande och framför allt stortrivs du i mötet med människor.

Om du har erfarenhet från köks- och/eller byggvaruhandeln så är det meriterande men vem du är som person är viktigare än vad du har gjort tidigare. Utbildningen ordnar vi och den kommer delvis att ske på vårt huvudkontor och i vår fabrik i Västerbotten.

Dina kollegor i Göteborg är anställda och ägare i vårt systerbolag som hanterar inköp av kompletterande produkter och montage av trappor.

Vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Skicka din ansökan och ditt CV till Marcus Flodin, Trappform, och ring om du har några frågor angående tjänsten!
E-post: marcus@trappform.se
Tel: 070-276 11 60

 

 

Övriga tjänster

Har vi ingen ledig tjänst för dig just nu så kan du ändå skicka in din intresseanmälan om att jobba med oss. Vi är alltid intresserade av kompetenta, entusiastiska och engagerade medarbetare. Beskriv lite kort vilka egenskaper och vilken kompetens du kan bidra med och skicka det till jobb@dromtrappor.se. Bifoga gärna även CV.

 

 

 

  


 

DRÖMTRAPPOR AB, 935 32  NORSJÖ. TEL +46 (0)918-258 00  kundservice@dromtrappor.se