Loading...
> Se fler resultat

Jobba hos Drömtrappor

Jobba hos oss

Drömtrappor är Nordens ledande tillverkare av trätrappor med en modern produktionsanläggning i lilla Norsjö där vi också har vårt huvudkontor. I snart 100 år har vi byggt trappor i trä. Ett material som våra hjärtan klappar hårt för. Och det är kanske inte så konstigt. Vi har våra rötter djupt förankrade i det skogslandskap som omger oss och det är här vi under lång tid har byggt upp vår unika kompetens och erfarenhet. Våra trappor användas dagligen i många år. Ibland till och med i generationer. Vi ser trappan
som husets mest centrala möbel och vi vara med och utveckla trappor till något som bidrar till ökad livskvalitet.

Idag är vi en modern tillverkningsindustri med en mängd olika kompetenser. Vår genuina hantverksskicklighet har nu kompletterats med den specialkompetens som krävs om exempelvis konstruktionsteknik, projektering, design och projektledning.

 

 Norsjö kommun. Fotograf Lars Bygdemark
Norsjö kommun. Fotograf Lars Bygdemark

 

Med hjärtat i Norsjö

Drömtrappor har huvudkontor och tillverkning i Norsjö, en av Sveriges minsta kommuner med sina drygt 4000 invånare. Här har skogen alltid varit närvarande och erbjudit både arbete och rekreation. Ett vidsträckt skogslandskap med många sjöar inbjuder till friluftsliv samtidigt som skogs- och träindustrin ger arbeten.
Norsjö är viktigt för oss. Här har vi funnits sedan 1923. Först som Böle Snickerifabrik, sedan som Trätrappor och nu under namnet Drömtrappor. Det är här vi har vår trygghet. I Norsjö finns ett genuint träkunnande som är svårt att hitta någon annanstans. Det är också en plats som präglas av positiv anda och utveckling.
Något som är minst lika viktigt eftersom vi ständigt vill bli bättre när vi tävlar på en internationell spelplan.

 

Lediga tjänster

 

 

Säljare

Vi växer och behöver förstärka vår säljavdelning både uppe hos oss på huvudkontoret och på vårt säljkontor/showroom i Stockholm.

Vår kundsegment är hustillverkare och byggföretag och med kontoret i Stockholm ingår nu också privatpersonen bland våra direkta kunder.

Vi är Nordens ledande leverantör av trappor och finns idag representerade i Sverige, Norge och Danmark och  vår ambition är att växa på den nordiska marknaden och inom alla segment.

Som säljare hos oss på huvudkontoret (Norsjö/Skellefteå) arbetar du metodiskt med kundbearbetning och uppföljning inom de olika segmenten och marknaderna.

I vårt showroom i Danderyd, Stockholm kan du komma att fungera både som B2B och B2C-säljare.

Trivs du med att driva och utveckla affärer och kundrelationer? Har du vana av rådgivande försäljning och gillar att ta eget ansvar? Då kan du vara någon för oss. Du är säkert också social, ödmjuk och kan skapa och behålla goda relationer till såväl kunder som medarbetare. Har du säljvana mot byggnadsentreprenörer ser vi det som meriterande, men det är inget krav. Du startar din anställning med en internutbildning på vårt huvudkontor i Norsjö oavsett placeringsort. Resande i tjänsten ingår och B-körkort är därför ett krav.

Eventuella frågor besvaras av försäljningschef Peter Vidmark, tel 0918-258 07, peter.vidmark@dromtrappor.se

Urval och intervjuer sker löpande. Märk din ansökan med Säljare och önskad placeringsort.

 

Övriga tjänster

Har vi ingen ledig tjänst för dig just nu så kan du ändå skicka in din intresseanmälan om att jobba med oss. Vi är alltid intresserade av kompetenta, entusiastiska och engagerade medarbetare. Beskriv lite kort vilka egenskaper och vilken kompetens du kan bidra med och skicka det till jobb@dromtrappor.se. Bifoga gärna även CV.

 

 

 

  


 

DRÖMTRAPPOR AB, 935 32  NORSJÖ. TEL +46 (0)918-258 00  kundservice@dromtrappor.se